112

Nieuwe wijkindeling voor de wijkagenten in de gemeente Renkum

Politieburo in het gemeentehuis in Oosterbeek
Politieburo in het gemeentehuis in Oosterbeek
Foto: Renkum Nieuws

Vanaf 1 januari 2017 zal er een nieuwe wijkindeling komen voor de agenten in de gemeente Renkum. Zo zal de wijk Heelsum-Kievitsdel komen te vervalen en herverdeeld worden.

Dat laat wijkagent Erik Boer weten via Facebook.

Wijkindeling

Heelsum valt per volgend jaar onder Renkum. Piet Enklaar en Carlo Hoedt krijgen er dus een dorp bij. Piet Enklaar is ook op Twitter te vinden maar is daar niet erg actief. Carlo Hoedt daarentegen wel, je vind hem op Twitter en op Instagram.

Erik Boer was wijkagent van de wijk Heelsum-Kievitsdel maar gaat nu samen met agente Minke Koning de wijk Oosterbeek behappen. De Facebookpagina van agent Boer zal daarom binnen korte tijd veranderen van naam. Daarnaast is ook hij te volgen op Twitter.

De wijk Kievitsdel gaat weer terug naar Doorwerth waar Peter Ament de wijkagent is. In Wolfheze zijn geen wijzigingen, daar blijft Lucy Mons wijkagente. Je kunt haar vinden op Twitter en op Facebook

Social media

De politie Renkum is overigens zelf ook te vinden op Twitter en Facebook maar let op: de social media accounts worden vooral gebruikt om gebeurtenissen en opsporingsberichten door te geven. Signalementen bijvoorbeeld na een inbraak of in het geval van vermissingen, het zorgt vaak voor een snelle verspreiding.

Voor politiezaken; omdat je bijvoorbeeld aangifte wil doen, bel je met 0900-8844. Is er spoed of zie je een verdachte situatie: bel 112!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen