Herman Koch vertelt over zijn boek ‘Eindelijk Oorlog’ in ’t Airborne Museum

Foto: Herman Koch

Op de vierde Nieuwe Zondag in het Airborne Museum op 5 februari komt Herman Koch, bestseller auteur en televisiemaker over zijn tweede boek ‘Eindelijk Oorlog’ vertellen.

Tijdens Nieuwe Zondagen staat een gezellige ontmoeting in combinatie met een lezing voor senioren uit de gemeente Renkum en Arnhem centraal. Nieuwe Zondagen heeft tot doel om nieuwe en duurzame contacten voor senioren te realiseren.

Herman Koch

Bestseller auteur en televisiemaker Herman Koch is 5 februari in het museum om te vertellen over zijn tweede boek ‘Eindelijk oorlog’. Dit boek is gebaseerd op verhalen van zijn ouders en grootouders die de Slag om Arnhem meemaakten.

De hoofdpersoon in ‘Eindelijk oorlog’ raakt geobsedeerd door de geschiedenis van zijn onlangs overleden tante Mies uit Arnhem, zijn laatst overgebleven familielid. Hij wordt gedwongen terug te gaan naar zijn jeugd en naar die traumatische gebeurtenis die zijn leven heeft bepaald.

Programma

Voorafgaand aan de lezing of workshop is er koffie en thee met iets lekkers en na afloop kunnen de deelnemers gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.
14:00 – 14:30 uur ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
14:30 – 15:15 uur lezing Herman Koch
15:15 – 16:30 uur napraten met hapje en drankje

De kosten voor deelname aan ‘Nieuwe Zondagen’ bedragen € 6.

Vervoer

Voor dit project kan een beroep worden gedaan op ‘Hulpdienst Voor Elkaar’.
Dit is een stichting, werkzaam in de gemeente Renkum, waarbij mensen onder andere vervoer naar een locatie kunnen aanvragen.

Het vervoer kan tot vier dagen van te voren worden aangevraagd. Hulpdienst Voor Elkaar is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur telefonisch bereikbaar via 06-15587336. Meer informatie over deze service staat op www.hulpdienstvoorelkaar.nl.

Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt en daarom moeten geïnteresseerden zich vooraf aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar Geneviève Wils via (06) 12604769.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen