Goed nieuws van Dinna, ze is weer gevonden in Wolfheze

Foto: WhatsApp WIOA

Zaterdag heeft Dinna zich aan het begin van de middag laten vangen door het zoekteam van WIOA (Where Is Our Angel) en kan gelukkig weer naar huis.

Na verschillende zichtmeldingen tot aan Quadenoord toe waarna ze weer terugliep richting de Boschhoeve. Bij de kennel die daar zit waren de hekken opengezet voor haar en ze is zo naar binnen gelopen.

WIOA

Dinna werd aangemeld bij het zoekteam van WhereIsOurAngel (WIOA) Gelderland. Een groep mensen die via Facebook en WhatsApp actief mee zoeken naar verdwenen/weggelopen huisdieren in de regio. Ze organiseren ook zoekacties als een dier niet snel terug is.

Door te flyeren en langs huizen in de buurt te gaan konden ze Dinna goed in de gaten houden door de verschillende meldingen. Ook vrijwilligers van de dierenambulance waren betrokken en samen met alle Angels, zoals ze zich noemen, kwam voor Dinna alles weer op haar pootjes terecht.

Vorig bericht, 6 april:

Dinna is gisteren pas door haar nieuwe baasje Richard geadopteerd en bij het uitlaten wist ze vannacht met riem en al te ontsnappen.

Sindsdien is ze onvindbaar, al is ze wel een paar keer in Wolfheze gezien.

Pro Persona

Op het terrein van Pro Persona, waar Richard werkt, werd ze uitgelaten maar ze wist los te komen. Dinna is een teefje en lijkt op een blonde labrador met een pluizige staart. Ze draagt een blauw leer, gevlochten halsband.

Ze is aan het begin van de middag nog gezien aan de Parallelweg (langs het spoor) in Wolfheze. Omdat Dinna natuurlijk nog niet echt gewend is en haar baasje haar niet goed kent, is het een beetje moeilijk zeggen of ze makkelijk te benaderen is.