Vijf jaar praktijk So’Slim, Health and Beauty in Renkum

Foto: So'Slim

Op de vraag of er ook iets is wat ze niet behandeld op het gebied van schoonheid, moet Sophia de Goeij van So’Slim toch even nadenken want in de vijf jaar is de praktijk behoorlijk uitgebreid.

Vijf jaar, tijd voor een klein feestje dus!

Open dag

Vrijdag 12 mei is iedereen welkom aan de Joan Beukerweg 45 in Renkum tussen 11:00 en 21:00 uur. Ben je geïnteresseerd in schoonheid, pijnbestrijding, beter in je vel zitten, afslanken of huid-en haar verzorging, dan moet je zeker even langsgaan. Voor de eerste 100 gasten ligt een welgevulde goodie-bag klaar. “Ja en ik bedoel ècht een goed gevulde goodie-bag!” lacht Sophia.

Er worden allerlei demonstraties gegeven. Zo is er een Reiki master, een visagist, een pedicure en zijn de producten van Dr. Gabor Lenkei te vinden. Sophia maakt in eigen keuken lekkere en gezonde hapjes klaar zodat ook de inwendige mens verwend wordt.

Spierstimulaties

Klanten komen uit heel Nederland naar So’Slim, er staat ook apparatuur die verder niemand heeft en Sophia schuwt niks: “Als ik ergens vraag naar krijg of we bijvoorbeeld ook wimpers verven, of Reiki doen dan ga ik kijken of dat kan. Ik heb al heel wat cursussen en opleidingen gevolgd om te zorgen dat ik kon uitbreiden zodat ik mijn klanten nog meer en beter kan helpen.”

Zo kreeg ze ooit de vraag of ze ook tatoeages weg kon laseren en volgde daar een opleiding voor. Je kunt bij So’Slim zelfs in de (infrarood)sauna maar het begon allemaal met afslanken.

“Eigenlijk door mijn eigen ervaring, “vertelt Sophie: “ik ben zelf afgeslankt met spierstimulaties en dat beviel zo goed. Het was zo simpel dat ik vond dat andere vrouwen ook op die manier moesten kunnen afslanken.” Ze heeft mede door die ervaring ook veel kennis op het gebied van voeding waardoor afslanken nog beter gaat.

Vijf uur sporten

De apparatuur voor gewichtsbeheersing laat je een stevige work-out van vijf uur, in drie kwartier doen en dat terwijl je ontspannen op een bed ligt. Je kunt wel 20 centimeter, verdeeld over verschillende lichaamsdelen verliezen in een kuur van 12 behandelingen.

Een spierstimulator geeft spiergroepen een gerichte impuls waardoor er een natuurlijke beweging ontstaat die je ook bij het doen van oefeningen maakt. Alleen hoef je hiervoor dus niet te bewegen, de pads doen het werk en stimuleren de spieren. Veilig ook voor oudere mensen en er is geen kans op blessures.

Combitunnel

Op de foto staat Sophia met de combitunnel. Deze heeft ze zelf laten maken en ook die bevat de pads met spierstimulaties. Daarnaast geven laserlampen in verschillende kleuren warmte af die ook weer bepaalde delen van het lichaam stimuleren.

Bij reumatische klachten en pijnbestrijding echt een hulp. Het apparaat lijkt een futuristische zonnebank, je word er alleen niet bruin van maar het zal geen straf zijn daar een tijdje in door te brengen.

Tijdens de open dag zullen Sophia en haar medewerkers de diverse apparatuur kunnen laten zien en alles vertellen over de mogelijkheden.

Open dag So’Slim: vrijdag 12 mei, van 11:00 tot 21:00 uur aan de Joan Beukerlaan 45 in Renkum.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden