Renkum Leeft, Proeft de Zomer en Sings-a-Long

Foto: Renkum Leeft

Na het succes in 2013 en 2015 organiseert Renkum Leeft samen met horecagelegenheden, regionale en lokale winkeliers weer een proeverij onder de naam “Renkum Proeft De Zomer”.  

Alle lekkerbekken verzamelen in de Dorpsstraat want er valt wat te proeven in Renkum. Daarna is het muzikaal plezier maken waarbij vals zingen geen probleem is, iedereen zingt mee dus wie hoort dat!

Culinair

Het Dorpsplein wordt weer in culinaire stijl gedompeld en ook op diverse plekken in de Dorpsstraat staat het verwennen van de smaakpapillen centraal. Ondernemers zullen hun heerlijkheden uitstallen.

Overheerlijke Renkumse Molenkoek van meel van de Renkumse Molen, smikkelen bij de Vlaaienboetiek, koffie leuten bij Beleef, Mitra neemt een bijzonder drankje mee, kaas van ’t Kaaswinkeltje, biologisch lekkers van Veld en Beek, te veel om op te noemen en Renkum Leeft zorgt voor de Sangia.

Happen voor een muntje

De hapjes en drankjes betaal je met muntjes die je via Renkum Leeft kan kopen. Een zakje met vijf muntjes kost € 3,00 met tien muntjes kost € 6,00. De deelnemers bepalen zelf hoeveel muntjes ze vragen voor een hapje.

Vrijdag 30 juni geeft wethouder Jasper Verstand om 17:00 uur het startsein dat het smaakfestijn geopend is het duurt tot 20.00 uur. Maar daarmee komt er geen einde aan een festijn, want er begint dan gewoon een andere!

Meezingfestijn

Nieuw dit jaar en uniek in Renkum is de “Renkum Sing-a-Long”. Na de heerlijkheden van Renkum Proeft is het sowieso lekker om nog even na te genieten en daarna kan er gezongen worden. Uit volle buik…euh, borst.

Want vanaf 20.00 uur schalt er muziek uit de boxen en verschijnen songteksten op grote schermen. Het wordt geen karaoke, nee, iedereen kan uit volle borst (en buik) meezingen met evergreens en recente hits. Daarbij zullen ook de Hollandse hits niet ontbreken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen