Een beetje regen drukte de pret niet bij Renkum Downhill 2017

We zeiden het gisteren al: de Renkumers zijn geen doetjes en dat bleek ook wel tijdens de Renkum Downhill 2017, of het nu regende of niet, gegleden werd er!

Banden, luchtbedden, boten, gewoon met je broek. Met zijn twee, alleen of met zijn vieren, het maakte niet uit, als het maar Downhill ging.

Roettsssjjjj

downhill 2017En naar beneden ging het, maar liefst op twee banen tegelijk. Eén voor de kleintjes tot 10 jaar en de tweede voor iedereen vanaf 10 jaar. “Mogelijk gemaakt door alle sponsors!” roept organisator Gé Willemsen blij.

Hij loopt met een brede glimlach rond, bijna net zo breed als de lach van de talloze kinderen én volwassenen die naar beneden roetsjen. Bij de kinderen zijn de lachen uitbundig en die lach verstomde niet, ook niet toen de regen een paar keer genadeloos neerkletterde.

Warriors

“Daar gaven ze echt niks om.”vertelde één van de Wounded Warriors die aan het ‘werk’ gezet waren bij de KidsHill. Zelf hadden ze ook de grootste lol want hoe leuk is dat: allemaal blije kinderen die zich door een ‘beetje’ regen niet uit het veld laten staan.

Een ‘warriors’ mentaliteit die hen natuurlijk wel aanstaat! De twee meegebrachte buddy-honden zaten langs de kant van de baan en lieten zich rustig bewonderen door de kinderen.

In beeld

Renkum Downhill 2018 is ook al gepland: 18 augustus, dus zet die maar vast in je agenda!

Zo’n evenement laat zich het best vertellen in beelden, de meeste foto’s zijn gemaakt door Karel Noy. Klik op de foto boven het artikel om de serie te bekijken. Op Karels Facebook zijn nog meer foto’s te bewonderen. Net als op de pagina van Renkum Downhil.

Onderstaand filmpje is gemaakt door Veluwezoon in Beeld

gallery
24866
Een beetje regen drukte de pret niet bij Renkum Downhill 2017
We zeiden het gisteren al: de Renkumers zijn geen doetjes en dat bleek ook wel
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/24866/beetje-regen-drukte-pret-renkum-downhill-2017/
2017-08-20T22:03:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2017/08/20180929/Renkum-Downhill-2017-19.jpg
Eleven Zeros, Franks Fietsenwinkel, Gé Willemsen, glijden, Renkum Downhill, Renkum Downhill 2017, Willemsen Stage Management
Foto's, Nieuws