Groots programma 43e Airborne Taptoe Oosterbeek

Foto: PR Airborne Taptoe

De 43e editie van Airborne Taptoe Oosterbeek vindt zaterdag 16 september plaats. Met maar liefst zeven showkorpsen belooft het weer een adembenemende avond te worden.

De deelnemers komen van ver om het publiek te vermaken met topshows: Rijnmondband uit Schiedam, Drumfanfare Laurentius uit Voorschoten, Showband Jubal uit Zwolle, Showharmonie OBK uit Rhenen, Airborne Malletband uit Oosterbeek, Jong Kamper Trompetter Korps uit Kampen en Kamper Trompetter Korps uit Kampen.

Grootser dan ooit

Dankzij de Gelderse IJzerhandel uit Oosterbeek is het programma van deze editie grootster dan ooit te voren. De GIJ bestaat 25 jaar en ondernemer John Frijlink wilde hierom iets bijzonders doen. Op 1 oktober a.s. zal het jubileum gevierd worden, maar Frijlink wilde in aanloop hier naartoe iets extra’s doen voor het dorp Oosterbeek.

“De taptoe is samen met Airborne Wandeltocht het mooiste wat het dorp Oosterbeek kent. Ik heb enorme waardering en respect voor wat de organisatie van de taptoe weet neer te zetten met een relatief kleine club vrijwilligers. Hieraan wilde ik graag een bijdrage leveren’’, zegt Frijlink.

Muzikaal nest

Frijlink, die zelf uit een muzikaal nest komt, kent dankzij zijn ouders bijzondere betrokkenheid bij het Kamper Trompetter Korps uit Kampen. Zijn vader is medeoprichter van deze vereniging en inmiddels een nog zeer betrokken erelid.

“Het aanbod om de Kamper Trompetter Korpsen naar Oosterbeek te halen voor de Airborne Taptoe hebben we direct omarmt,’ laat voorzitter Pascal Melse weten. “Zowel het jeugd- als seniorenkorps van deze vereniging zijn vooruitstrevend en toonaangevend binnen de showsector en dus een geweldige toevoeging op het programma dat we voor ogen hadden.’’ 

Prominent aanwezig

De Gelderse IJzerhandel is tijdens de Airborne Taptoe prominent aanwezig. Bij de ingangen zullen sleutels uitgedeeld worden die 1 oktober a.s. 25% korting geven op aankopen in het filiaal Oosterbeek. Onder deze sleutels zullen er ook 25 zijn die de prijzenkast op die jubileumdag zullen openen.

Kortom, een leuk extraatje voor de bezoeker van de Airborne Taptoe. Kaarten voor zitplaatsen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Meijer & Siegers en bij het Airborne Museum.

Zitplaatsen op het plein kosten € 6,- en zitplaatsen op het bordes € 12,-. Bezoekers voor staanplaatsen betalen € 3,- aan de kassa tijdens het evenement.

Belangstellenden die verzekerd willen zijn van een zitplaats kunnen ook reserveren via de website: www.airbornetaptoe.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen