Vijfduizend lampjes in kerstboom Wolfheze ontstoken door Burgemeester

Vijfduizend led-lampjes sieren de kerstboom op het Dorpsplein
Foto: Dorpsbelang Wolfheze

De vijfduizend lampjes in de kerstboom op het Dorpsplein in Wolfheze worden dit jaar ontstoken door burgemeester Agnes Schaap. Dit gebeurd woensdagavond 13 december om 19.00 uur .

Het is een jaarlijkse traditie in het dorp waarbij onder grote belangstelling het komende kerstfeest wordt ingeluid.

Belangeloos

Veel vrijwilligers en bedrijven verlenen belangeloos hun medewerking om dit festijn voor het dorp mogelijk te maken. In voorgaande jaren werd de boom geschonken door Natuurmonumenten.

Dat had dit jaar ook gekund, ware het niet dat ook in een tuin aan de Heelsumseweg een prachtig exemplaar beschikbaar was.

Zaterdagochtend 9 december vanaf 8 uur gaat een groep vrijwilligers uit het dorp aan de slag om het Dorpsplein te sieren met een prachtige boom, voorzien van vijfduizend energiezuinige led-lampjes.

In 2014 door Dorpsbelang Wolfheze aangeschaft en volledig gefinancierd door Wolfhezer ondernemers. Het gaf en geeft weer eens aan waar een klein dorp groot in kan zijn.

5000 Lichtjes

Op woensdag 13 december om 19.00 uur worden de lichtjes ontstoken door burgemeester Agnes Schaap. Leden van het koor Harmony verlenen hun medewerking en zingen, samen met alle aanwezigen, de lichtjes aan.

Daarna is er voor iedereen warme chocolademelk of een glas glühwein en de kinderen kunnen bij de vuurkorven marshmallows bakken.

Dorpsbelang Wolfheze bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd om dit festijn weer mogelijk te maken: Pro Persona, De Tijd, Stationswinkel, AA Schroefpalen, Emil Aalderink, familie Schut, ukuntmijhuren.nl en alle vrijwilligers.

Iedereen is van harte welkom om het ontsteken van de lichtjes bij te wonen.

Lees ook: 5000 Kerstlampjes en een waardecheque van €500,- voor Wolfheze

Cookieinstellingen