Landelijke Opschoondag zaterdag 19 en dinsdag 22 maart 2016

Foto: Handige Harry, CC0, wikimedia

Op zaterdag 19 maart organiseren Solidez, 6DorpenSchoon en de IVN-werkgroep landschapsonderhoud acties in het kader van de landelijke opschoondag 2016.

Solidez is vooral actief in de buurten: betrokken inwoners kunnen hun eigen buurt afvalvrij maken. U kunt zich hiervoor aanmelden bij team actiedag: [email protected].

Uiterwaarden zwerfafvalvrij

6DorpenSchoon en de IVN-werkgroep gaan met veel enthousiaste mensen de uiterwaarden van Parenco in Renkum tot en met de woonboten in de Rosandepolder in Oosterbeek zwerfafvalvrij maken. Aanmelden voor deze actie kan via de website van NederlandSchoon. [Kijk ook op de website van 6DorpenSchoon: www.6DorpenSchoon.nl of bel Greet Visser 026-33 37 166].

Op dinsdag 22 maart kunnen alle leerlingen van de scholen in onze gemeente meedoen met een speciale opschoondag voor leerlingen van basis- en middelbaar onderwijs. Daarvoor kunt u zich ook aanmelden bij team actiedag: [email protected].

Voor vragen kunt u terecht bij Solidez: Wies Nieuwenhuis 06-46 17 47 91.

De gemeente Renkum stelt de noodzakelijke gereedschappen beschikbaar, zoals hesjes, knijpers, vuilniszakken met ringen, handschoenen, bezems, enzovoort. Ook het bijeen geraapte afval zal door de gemeente worden afgevoerd.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen