Trilogie werk van Christiane Beerlandt: De Sleutel tot Zelf-Bevrijding

Foto: Christiane Beerlandt

Virussen, cholesterol, kanker, genetische afwijkingen? Wat kan je zélf doen om de genezing te bevorderen of om een ziekte te voorkómen?

In haar boek ‘De Sleutel tot Zelf-Bevrijding’ toont Christiane Beerlandt de fundamentele psychische, emotionele oorsprong van 1300 kwalen. Zij werkt hierbij hand in hand met de reguliere geneeswijzen, bij wijze van ‘aanvulling’.

Basis-oorzaken

christiane beerlandtEen ziekte vindt pas in de wortel haar genezing wanneer je aan de basis-oorzaken ervan werkt: via bewustwording van de psychologisch-emotionele ondergrond in jezelf. Hoe kan jij je zelfgenezende krachten proberen te activeren?

Vanuit zijn ervaringen als arts toont Dirk Lippens, aan de hand van Christiane Beerlandt’s werk, hoe je kan leren luisteren naar de signalen van je lichaam om steeds gelukkiger en gezonder te worden.

Eerste deel

Deel 1 van de trilogie over het werk van Christiane Beerlandt is zondag 11 maart 2018 in de Concertzaal Oosterbeek. De andere delen van deze trilogie zijn op 10 juni en 30 september.

Aanvang 13:30 uur. Entreekaarten € 27,50 aan de zaal. Voorverkoop  € 22,50 online of bij Boekhandel Meijer Siegers in Oosterbeek

Entree inclusief koffie/thee, goodybag en consumptie bij na-borrelen

De Trilogie wordt georganiseerd door Jackie Crince van Jouw Lijf en Leven

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden