Win een camera met de leukste naam voor de snelfietsroute

De snelfietsroute tussen Wageningen en Arnhem in aanbouw schiet al op maar wat men mist is een goeie naam. Weet jij er eentje? Misschien win je er wel een camera mee.

Tussen 23 maart en 5 april kan iedereen op Forum Gelderland een naam indienen

GoPro

Vervolgens kiest een deskundige jury tien namen uit de inzendingen. Deze tien namen worden in een poll op het forum gezet. Vanaf 5 tot 15 april kan iedereen hieruit haar/zijn favoriet kiezen.

De naam met de meeste stemmen wint en de inzender krijgt een GoPro-camera. Het enige dat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres registreren en jouw naam voor de route delen. Je kunt hier je verzonnen naam invullen

Jury

De jury bestaat uit vijf mensen die allen het fietsen een warm hart toedragen.

Het zijn Joke Luttik, teamleider bij de Wageningse universiteit, Natascha van der Plas, werkzaam bij Artez en fietsforens, Han ter Maat, wethouder voor onder andere het fietsbeleid in de gemeente Wageningen, Ivo Smit, bestuurslid bij de Fietsersbond en fietsdocent en Maarten Tjallingii, (ex)profwielrenner en (fiets)coach.

De nieuwe naam wordt op 18 april om 16.00 uur onthuld door Maarten Tjallingii. Dit gebeurt bij de oplevering van een deel van de snelfietsroute aan de Klingelbeekseweg in Oosterbeek.

Tracé van de route

De snelfietsroute begint bij hotel de Wereld in Wageningen, loopt via de Veerstraat en Veerweg over Onderlangs richting Renkum. In Renkum loopt de route geheel langs de N225 tot aan de A50.

Aan de zuidkant van deze N225 wordt in de Jufferwaard een nieuw fietspad aangelegd. De route gaat verder onder de A50 door, over de Fonteinallee, langs kasteel Doorwerth en het Drielse veer.

Dan komt de route in Oosterbeek, waar je over de Klingelbeekseweg richting Arnhem fietst. Via de Hulkensteinse weg, Onderlangs en de Oude Kraan vervolgt de route zijn weg tot aan het Roermondsplein.

Meer informatie kun je vinden op de webpagina van deze snelfietsroute.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen