Dynamische Hatha Yoga, naast ontspanning een fysieke uitdaging

Foto: Zweiersdal inspireert

Bij Zweiersdal inspireert kun je kiezen uit een ruim aanbod van verschillende yogalessen. Overdag en ’s avonds. Ontspannend en uitdagend.

Wil je vooral fysieke uitdaging? Kies dan voor een yogales met pit.

Dynamische Hatha Yoga

Lessen waarbij je je eigen fysieke grenzen opzoekt en verlegd. Uiteraard altijd met respect voor je lijf. Dynamische Hatha Yoga is een les die afwisseling biedt tussen statische en dynamische houdingen.

Door variëteit maar ook de rust om naar binnen te keren, krijgt jouw lichaam alle aandacht. Een pittige les met momenten van verstilling en geschikt voor beginners en gevorderden.

Geef jezelf een les cadeau!

Dynamische Hatha Yoga kun je volgen op dinsdag- en donderdagavond van 20.30-21.45 uur. Dinsdagavond geeft Lidy Rijntjes les en donderdagavond krijg je les van Nadja Pfister.

Meld je aan via www.momoyoga.nl/zweiersdal en boek je gratis proefles. Wil je eerst advies? Mail dan met [email protected] of bel met 026 3391369. Het volledige lesrooster vind je op www.zweiersdal.nl

Een bijzondere ruimte

De zaal, waarin de meeste activiteiten plaats vinden, heeft een bijzondere uitstraling. Je zult niet de eerste zijn, die aangenaam verrast wordt als je de zaal betreedt.

De zaal heeft een halfronde houten wand en drie grote lichtkoepels. De vloer is verwarmd. Dat maakt het ook prettig om op de grond bezig te zijn en op blote voeten te lopen. 

Zweiersdal inspireert kiest voor persoonlijke aandacht. De lesgroepen zijn daarom niet groter dan 15 personen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen