Open Voorjaarsweekenden in De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

Ook zo’n zin in een bloeiende voorjaarstuin? Kom voor ideeën naar de speciale Open Voorjaarsweekenden in april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze.

Deze rijk bloeiende lentetuin is het resultaat van een jarenlange passie voor bloembollen.

Bollengebruik

voorjaarsweekendenIn de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik. Zo wordt de nog vrijwel kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in verschillende kleurenschema’s. In de boomgaard ernaast bloeien vele narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes.

In de schaduwtuin staan tussen tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakkaten bosanemonen, prachtige hondstanden en boshyacinten.

In het grasveld bloeien lange banen met witte narcissen en verspreid door de tuin staan op de tafels en de terrassen tientallen terracotta potten, vol kleurrijke bollencombinaties.

Heesters

voorjaarsweekendenOp de kwekerij zijn allerlei bijzondere bolgewassen in bloei te koop, evenals een grote collectie voorjaarsbloeiende heesters en vaste planten.

In de theeschenkerij kun je een kopje koffie of thee gebruiken met iets lekkers, maar ook heerlijk rondsnuffelen tussen een nieuwe collectie brocante uit binnen- en buitenland.

Je bent in april welkom in de tuin op zat. en zon. van 11.00 tot 17.00 uur. In het paasweekend echter op zaterdag en 2e paasdag. Entree gratis.

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze, Tel. 026-4821231

Lees ook: Sneeuwklokjesfeest De Boschhoeve weer een groot succes

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden