Fantasy & Harmony, voorjaarsconcert Koninklijke Harmonie Oosterbeek

Foto: KHO

Voor het Voorjaarsconcert koos de Koninklijke Harmonie Oosterbeek dit keer voor Multifunctioneel Centrum Doelum in Renkum. Ze vinden het spiksplinternieuwe MFC een aanwinst voor de gemeente Renkum en als Oosterbeeks orkest komen ze daar dus graag eens langs.

Op zaterdagavond 14 april 2018 spelen zij “Fantasy & Harmony”.

Fantasie op de loop

Aan het concert werken zowel Opleidingsorkest Da Capo o.l.v. Sander Waamelink als het Symfonisch blaasorkest met dirigent Jurgen Nab mee. Het concert kreeg als titel Fantasy & Harmony.

Fantasy: ga met Da Capo mee op avontuur met “Rainbow Warrior” van Kees Vlak, dwaal tussen dinosaurussen in “Jurassic Park” van John Williams en laat ook je fantasie de vrije loop in “Free World Fantasy” van Jacob de Haan.

Op het programma van het Symfonisch blaasorkest kun je je op de Britse eilanden wanen met “Lincolnshire Posy” van Percy Grainger en “Four Scottish Dances” van Malcolm Arnold.

Harmonische klanken

“Cerebral Vortex” verbeeldt hoe je hersenen met je op de loop kunnen gaan, dus ook deze compositie van de Noor Øyvind Moe prikkelt je fantasie. Harmony staat voor de geweldige harmonieën die je vooral in de stukken van Grainger en Moe terug zult vinden.

Kaarten zijn 10 euro en voor vrienden van de KHO 5 euro, ze zijn nu te bestellen via [email protected]. Aanvang is 20:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen