Veelbelovend jong talent tijdens poëziefestival Het Park Vertelt

Foto: Vrienden van de Poëzie in Gelderland

De Stichting Vrienden van de Poëzie in Gelderland is trots omdat zij spraakmakende dichters heeft gecontracteerd voor het komende poëziefestival Het Park Vertelt.

Op zondagmiddag 26 augustus vindt in Park Hartenstein in Oosterbeek de viertiende aflevering plaats van Het Park Vertelt, van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Poëzie, kunst en muziek

Als dichters treden op: het toptalent uit België Charlotte Van den Broeck, de recent met een roman doorgebroken Marieke Lucas Rijneveld en de Brummenaar Laurens Hoevenaren, winnaar van de prestigieuze Jotie ’t Hooft poëzieprijs.

Behalve poëzie is er ook swingende muziek van Jan Terlouw jr. en zijn band. Verder treden niet-professionele dichters op die zijn genomineerd voor de poëziewedstrijd, beeldende kunstenaars tonen hun werk en dingen mee naar een prijs.

Bundels en workshops

Het festivalterrein zal worden bezet met kramen van sociaal culturele instellingen en een boekhandel die onder andere poëziebundels verkoopt.

Kinderen kunnen er creatieve workshops volgen en er is gevarieerde catering aanwezig.

De organiserende Stichting Vrienden van de Poëzie in Gelderland hoopt dat net als vorig jaar, het park vol zal zijn met ontspannen genieters van poëzie, kunst en muziek.

Voor meer informatie: hetparkvertelt.nl/programma-2018 of neem contact op met de voorzitter van de Stichting Vrienden van de Poëzie in Gelderland, Jeroen Hendriksen: 026-4432471 en 06-20399366

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen