Daimy uit Renkum door naar halve finale Elite Model Look Nederland 2018

Foto: Elite Models

Talloze jongens en meisjes bezochten afgelopen zaterdag het Pieter Vreedeplein in Tilburg, om deel te nemen aan de laatste regionale casting van Elite Model Look 2018.

Aan het einde van deze casting, zagen 20 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 6 oktober in Amsterdam.

Selectie

“Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends.”

“Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid.” aldus de Elite Model Look jury.

De Renkumse Daimy is dus één van de gelukkige 20! Superspannend natuurlijk en wij wensen Daimy dan ook alle succes toe!

Bootcamp

Tijdens een intensieve bootcamp in een van de Dutchen luxe vakantie parken en de Goldwell Academy te Amsterdam worden de finalisten optimaal voorbereid op de Nationale Finale aan de hand van trainingen, workshops, fotoshoots en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. 

De nationale finale vindt plaats op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Beurs van Berlage.

Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.

Over Elite Model Look

Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats.

Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.

Over Elite World

Elite, opgericht in 1972, is het grootste modellenbureau ter wereld. Elite vertegenwoordigt meer dan 2.000 modellen in vijf continenten. Elite is een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, Elite Model Look en Elite world-class licensing.

Topmodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen en vele andere gevestigde namen begonnen hun carrière bij Elite.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen