Renkumse Daimy door naar de Finale Elite Model Look Nederland 2018

Daimy, 2e van links op haar knie
Foto: Elite Model Look

Ze had het zelf niet verwacht maar Daimy van Betuw is door naar de finale van Elite Model Look Nederland 2018!

Na een spannende halve finale in de gloednieuwe showroom van Jaguar en Land Rover dealer Kimman in Amsterdam, zijn 16 finalisten, waarvan 8 jongens en 8 meisjes, dit weekend door de jury bekend gemaakt.

Zij schitteren op zaterdag 3 november op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale, welke plaatsvindt in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Daimy zit rechts op haar knie tussen de andere finalisten

Nationale Finale Elite Model Look Nederland

Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale, strijden de 16 finalisten om een felbegeerde 1e plaats.

Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.

De presentatie van de avond is in handen van Lieke van Lexmond. Elite Model Look organiseert dit jaar de 35e editie van de prestigieuze en internationale modellenwedstrijd en geeft duizenden jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om in de voetsporen te treden van topmodellen.

Met grote namen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en de Nederlandse Lara Stone, is Elite Model Look jaarlijks op zoek naar nieuwe gezichten om catwalks wereldwijd te veroveren.

Elite Model Look Bootcamp

Tijdens een intensieve bootcamp in een van de Dutchen luxe vakantie parken werden de finalisten afgelopen weekend optimaal voorbereid aan de hand van trainingen, workshops en fotoshoots van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

Ook worden zij de komende tijd begeleid en klaargestoomd door middel van fotoshoots, catwalk training, fittings en advies, in onder andere de Goldwell Academy te Amsterdam.

Over Elite Model Look

Elite Model Look is de beroemdste internationale modellenzoektocht ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats.

Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.

Over Elite World

Elite, opgericht in 1972, is het grootste modellenbureau ter wereld. Elite vertegenwoordigt meer dan 2.000 modellen in vijf continenten.

Elite is een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, Elite Model Look en Elite world-class licensing.

article
41937
Renkumse Daimy door naar de Finale Elite Model Look Nederland 2018
Ze had het zelf niet verwacht maar Daimy van Betuw is door naar de finale
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/41937/renkumse-daimy-naar-finale-elite-model-look-nederland-2018/
2018-10-08T16:47:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/10/08163845/IMG_2530.jpg
Daimy, Daimy van Betuw, Elite, Elite Model Look 2018, Renkum Nieuws
Nieuws