Hart voor dieren? Kom de dierenambulance helpen!

Foto:

Het is goed voor te stellen dat je met een groot hart voor dieren liever niet met gewonde of dode dieren in aanraking komt maar de dierenambulance heeft verschillende vrijwilligers nodig.

Ook zonder dat je met de dieren in aanraking komt.

Aan de telefoon en de pc

Naast de hulp en vervoer voor dieren -jaarlijks rukt de dierenambulance wel 1500 keer uit- is er ook ondersteuning nodig bij andere werkzaamheden. Wat te denken van het onderhoud van de website? Daarom is een ICT-medewerker erg welkom. Ook zijn er diverse administratieve handelingen nodig en wordt er een financieel/administratief medewerker gevraagd.

Een stichting zoals de dierenambulance die draait op vrijwilligers kan niet zonder sponsoren en die moeten wel benaderd worden, ook daar heeft de dierenambulance behoefte aan. Heb jij een beetje ervaring op dat gebied en zou je het bestuur kunnen ondersteunen bij fondsenwerving, dan is dat misschien wel iets voor jou.

Of anders als communicatiemedewerker om vooral het externe communicatiebeheer te sturen. Lijkt het je wat? Of wil je eerst wat meer weten? De dierenambulance organiseert daarom twee informatiemomenten waarbij ze je alles kunt vragen.

Op donderdag 10 januari in de avond of zaterdag 12 januari in de middag bij de dierenambulance in Heelsum, daar kun je ook de ambulances van binnen bekijken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden