De Dierenambulance heeft een nieuwe bus nodig, help je mee?

Foto: Dierenambulance Nederrijn

Meer dan 1800 keer per jaar rijdt Dierenambulance Nederrijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In de gemeenten Renkum, Wageningen en Rhenen.

Voor dieren in nood, voor diereneigenaren die naar een arts, een pension of naar het dierenziekenhuis moeten.

Soms betaald

Die eigenaren betalen natuurlijk voor “hun” ritten, maar voor de andere ritten voor wilde dieren en dieren zonder eigenaar (en dat zijn de meeste) is het sappelen. Regelmatig rijden zij ook uit voor bestelde ritten buiten de regio en geven ze voorlichting op (basis-)scholen en bij verenigingen.

Na ruim vier jaar is het tijd om de grote bus te vervangen. Inclusief inbouw en uitvoering kost dat zo’n € 50.000 en dat is voor een kleine stichting als de dierenambulance een enorm bedrag.

Daarom doen zij in de komende tijd een beroep op jou. Donaties, acties van scholen, verenigingen en particulieren en ondernemingen zijn bepalend voor de toekomst en die van de dieren in onze regio.

Overzicht van alle taken:

  • (Nood)hulp aan gewonde dieren en/of zieke dieren, zowel huisdieren als dieren in het wild;
  • Vervoer van dieren naar een dierenarts, dierenasiel of opvangcentra
  • Registratie van vermiste en gevonden dieren;
  • Besteld vervoer naar een dierenkliniek, pension of trimsalon;
  • Vervoer van overleden (huis)dieren naar een crematorium, begraafplaats of plaats van destructie.

Kun je helpen, wil je helpen, alles is welkom!

Als je van plan bent een actie op te zetten, meldt dat dan alsjeblieft op [email protected], uiteraard werken zij heel graag mee. Ben je, of ken je, een ondernemer die de Dierenambulance wil sponsoren, laat ons dat dan ook weten op [email protected]. Wil je geld overmaken, dan kan dat op NL 91 ABNA 0501675647.

Alle geld dat ze voor dit doel binnenkrijgen, wordt voor 100 procent gebruikt voor de nieuwe ambulance.

Voor al je inspanningen, groot of klein, kun je zeker zijn van hun dankbaarheid. En het prettige gevoel dat je de dieren in nood in ons gebied weer voor jaren zekerheid biedt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden