Volledige metamorfose voor de Albert Heijn in Renkum

Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

De Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Renkum gaat bijna twee weken dicht voor een volledige metamorfose. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn.

Donderdag 13 juni om 17:00 uur sluit de winkel tijdelijk de deuren.

Sneller, gezonder boodschappen doen

In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 26 juni om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt en leuke winacties.

“We krijgen een moderne winkel waar je ook met zelfscan boodschappen kunt doen”, vertelt supermarktmanager Richard Jansen. “De indeling en de looproute veranderen. Er komt veel meer ruimte waardoor klanten prettiger kunnen winkelen, ook als je boodschappen doet met bijvoorbeeld een rollator of kinderwagen.”

Grote operatie

Vanwege de uitbreiding van het aantal verse producten krijgen de medewerkers een gedegen training. De aftrap daarvan vond plaats in een speciale verstruck die onlangs voor de Renkumse winkel stond geparkeerd. Richard Jansen: “Zo brengen we onze kennis op peil zodat we straks klanten goed kunnen adviseren.”

De verbouwing van Albert Heijn in Renkum maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden