Verbouwing Ursulaschool klaar: de Broedplaats Renkum kan officieel open

Foto: De Broedplaats

Het begon met een droom. En dit is er één die uitkwam, niet vanzelf maar door hard werken, veel hulp en diverse investeerders die de St. Ursulaschool in Renkum, na een ingrijpende verbouwing, zagen veranderen in de Broedplaats.

Stichting Broedplaats Renkum, om precies te zijn

Lokale ondernemers

Op 26 oktober opent  de “Stichting Broedplaats Renkum” van 14:00 tot 17:00 uur haar deuren voor alle belangstellenden. De afgelopen maanden is het gebouw gerenoveerd met steun van de Provincie Gelderland, de gemeente Renkum, lokale ondernemers en een collectief van particuliere investeerders.

De Broedplaats kan worden gebruikt voor sociaal-maatschappelijke activiteiten. Het biedt startende ondernemers betaalbare ruimtes om te werken, te vergaderen, workshops of seminars te organiseren

Kijk hier hoe het begon Een stukje St. Ursulaschool om de Broedplaats te kunnen creëren

Daarnaast biedt de Broedplaats ruimte voor de huidige en nieuwe gebruikers van het pand: de Houtwerkplaats, Werk op Maat, Eleven Zero’s, VluchtelingenWerk Oost Nederland, Dynamo Jeugdwerk en SamenZP.

De huidige huurders vertellen zaterdag graag over hun activiteiten, kunstenaars exposeren en verschillende (maatschappelijke) initiatieven vertellen over hun werk.

Burgemeester Agnes Schaap van Renkum opent op zaterdag 26 oktober om 14:30 de Broedplaats aan de Groeneweg 12 te Renkum.

Voor meer informatie: broedplaatsrenkum.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen