De week van de onbekende helden van de gemeente Renkum

Foto: Clker-Free-Vector-Images pixabay

In de week van 4 tot en met 9 november 2019 is er tijdens de week van de Onbekende Held speciale aandacht voor vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Renkum.

Een week van waardering

Als blijk van waardering kunnen vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Renkum deelnemen aan diverse activiteiten die speciaal voor ze worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een concert, een natuurwandeling of een bioscoop- of theaterbezoek.

Renkum voor Elkaar roept samen met gemeente Renkum iedereen die een mantelzorger of een vrijwilliger kent, op om hem of haar een speciaal moment van waardering te geven. Een moment om even stil te staan bij hun inzet voor een ander.

“Waar zou de gemeenschap zijn als deze vrijwilligers niet zouden bestaan? Stuk voor stuk zijn deze mensen helden in het klein. Te vaak zijn zij onbekend of zelfs verborgen en daarom staat de eerste week van november in het teken van de Onbekende Held.”

Toekomst

De week van de onbekende Held is een opmaat naar een bredere waardering in de komende jaren. Het streven is om met partners, organisaties en ondernemers meer invulling aan deze week te geven. “Onze bedoeling is om deze ene week in het jaar nooit meer ongemerkt voorbij te laten gaan in de gemeente Renkum.”

Kijk voor meer info op renkumvoorelkaar.nu/woh.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden