Behoeftepeiling sociale activiteiten in Doorwerth en Heveadorp

Foto: Jospeh Almendarez, pixy.org

Doorwerth – In de komende weken houdt Renkum voor Elkaar een behoeftepeiling in Doorwerth en Heveadorp.

Zij willen een beeld krijgen welk sociaal activiteitenaanbod goed kan sluiten op de behoeftes van de inwoners van de twee dorpen.

Vul de vragenlijst in!

Vanwege de Coronamaatregelen zal dit op een gepaste wijze gebeuren. In enkele wijken zal de vragenlijst huis-aan-huis worden verspreid en men kan terecht tijdens speciale inloopmomenten in de Poort. Hier kan men de vragenlijst ophalen of (samen laten) invullen:

  • donderdag 21 januari 14.00-16.00 uur,
  • dinsdag 26 januari 11.00-12.30 uur,
  • donderdag 28 januari 14.00-16.00 uur.

De opgehaalde informatie zal worden gedeeld met lokale partners en organisaties. Zij kunnen die informatie gebruiken om hun activiteitenaanbod op aan te passen en inwoners kunnen hun eigen activiteiten opzetten.

Inwoners van Doorwerth en Heveadorp, die hun mening, ideeën, wensen en mogelijkheden rondom het activiteitenaanbod willen delen, kunnen zich ook tot 1 februari melden op 088-784 6369 of [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].