Zou jij willen dichten en die voordragen?

Foto: De Kreek

Een jaar geleden ontstond poëziecafé ‘Het Park Binnen’, opgezet door een enthousiaste groep poëzieliefhebbers in aanloop naar het poëziefestival ‘Het Park Vertelt’ in augustus.

Zij organiseren gevarieerde voordrachtsavonden in De Kreek waar regionale muzikanten en dichters hun eigen werk ten gehore brengen.

Op 19 april kan iedereen die interesse heeft in gedichten schrijven en voordragen terecht bij Het Park Binnen. Schrijfcoach Jozefien Haagen begeleidt je stapje voor stapje bij het schrijven van een eigen gedicht door middel van gevarieerde schrijfoefeningen die je creativiteit prikkelen.

Dichten, voordragen en feedback

Aan het eind van de avond kun je je eigen werk voordragen op het podium van De Kreek. De overige deelnemers zullen je feedback geven -in een positieve sfeer!- om tot een nog betere presentatie te komen. De leukste gedichten mogen voorgelezen worden op de poëzieavond van Het Park Binnen op 17 mei, waar ‘humor’ het thema is.

De entree bedraagt 3 euro. De poëzieworkshop duurt van 20 tot 22 uur. Graag tevoren even opgeven bij De Kreek, tel. 06-19008202 of 06-46531353. Maximaal 12 deelnemers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0