PLUS Pansier gaat producten Renkumse Molen verkopen

Vers gemalen van de Renkumse Molen
Foto: Renkum Nieuws

Zeven producten van de Renkumse Molen liggen vanaf 18 april in de schappen van PLUS Pansier in Renkum. Het is een experiment en de meelproducten zijn voorlopig voor een half jaar te koop bij de supermarkt.

De Renkumse Molen was benaderd door eigenaar Ton Pansier of er interesse was in samenwerking. Lokale producten zijn namelijk steeds vaker gewild en de producten van de molen raken steeds meer bekend in Renkum. De vraag van Pansier is een mooie kans om de bekendheid van de molenproducten uit te breiden.

Nieuwe verkoopplek voor de molenproducten

Het komende half jaar wordt bekeken of in de supermarkt de meelproducten net zo gewild worden als andere streekproducten. De zeven koek- en broodmixen zijn een kleine selectie uit het hele assortiment van de molen. Bij de molen kun je dagelijks terecht voor de producten en zaterdags is de molenĀ open voor publiek van 10:00 tot 16:00 voor rondleidingen.

De opbrengst van de producten, zowel in de molen als de producten die vanaf volgende week bij de PLUS in de schappen liggen, zijn bedoeld voor het behoud en onderhoud van de Renkumse Molen.

Dossier:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0