Heb jij vragen over het digitaal regelen van overheidszaken?

Foto: Geralt, pixabay

Oosterbeek – Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen van de overheid die je zelf online moet regelen. Het verlengen van je rijbewijs, het indienen van je belastingaangifte of het aanvragen van een AOW-uitkering.

Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Je kunt daarom met vragen over de digitale overheid terecht bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Oosterbeek. Het spreekuur is iedere donderdag van 10.30-12.30 uur.

Computercursussen 

Je kunt je bij de Bibliotheek ook aanmelden voor computercursussen. Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis! Wil jij weten wat het Informatiepunt Digitale Overheid voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op de website bibliotheekveluwezoom.nl/informatiepunt of bel ze via op 026 – 333 49 82.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].