Uniek Sporten brengt Blinde Liefde voor Salsa naar regio Arnhem

Blinde Liefde voor Salsa
Foto: Uniek Sporten

Op zaterdag 13 november wordt in het Rozet centrum een workshop ‘Blinde Liefde voor Salsa’ georganiseerd. Bij deze workshop maakt het niet uit of je wel of niet kunt zien.

Salsa is namelijk goedziend, ‘slechtziend’ en blind goed aan te leren en daarom is iedereen welkom. Uiteraard houden ze rekening met de voorschriften en dansen ze daarom solo.

Blinde Liefde

Blinde liefde voor salsa geeft aan mensen met 0 tot 100% zicht non- visueel salsa-les. Op deze manier willen zij graag twee werelden dichter bij elkaar brengen en wel die van de ‘goedzienden’ als slechtzienden. Zij werken op deze manier aan de inclusie, want daar kan zeker nog wel wat aan gebeuren. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom tijdens de lessen, want dansen doe je samen. Plezier maken op een non- visuele sportieve manier staat hoog in het vaandel waarbij persoonlijke aandacht de prioriteit is.

Uniek Sporten regio Arnhem heeft de organisatie van Blinde Liefde voor Salsa gevraagd of zij deze workshop ook in Arnhem kunnen organiseren. Zij zagen namelijk het aantal sportvragen van inwoners met een visuele beperking stijgen de afgelopen jaren. Middels deze workshop wil Uniek Sporten kijken of zij meer mogelijkheden kunnen creëren voor deze inwoners.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden via [email protected] of bel 06-22063651. De workshop wordt georganiseerd in het Rozet cultureel centrum in Arnhem (Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem).

Zaterdag 13 november 2021, van 15:00 – 16:00. Deelname aan deze workshop is gratis.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen