De Week van de Onbekende Held 2021 in Renkum gaat door!

Onbekende helden laten zich zien in de gemeente Renkum
Onbekende helden laten zich zien in de gemeente Renkum
Foto: Lino Ogenio - Unsplash

Waar het vorig jaar geen doorgang kon vinden mag de Week van de Onbekende Held dit jaar wel doorgaan. Iedere eerste week van november krijgen vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Renkum speciale aandacht voor hun inzet.

Dat is dè week van het kleine gebaar voor iemands bijzondere inzet.

Niet gewoon maar bijzonder

Wat volgens het organiserend comité dagelijks zo gewoon lijkt, is in wezen super bijzonder! Samen met alle inwoners gaan zij hier wat speciale aandacht aan schenken. Inwoners kunnen zelf meedoen door vrijwilligers en mantelzorgers in die week een extra schouderklopje te geven of op een andere manier hun waardering uit te spreken voor hun held. Winkeliers en ondernemers kunnen ook op geheel eigenwijze deelnemen. Het comité nodigt hen uit hiervoor contact met ze op te nemen.

Een vrijwilliger of mantelzorger mag in die week kosteloos deelnemen aan een van de activiteiten uit het speciale programma, dat “als klein gebaar” is samengesteld. Het volledige programma is o.a. verkrijgbaar bij diverse buurthuizen, bibliotheken en op renkumvoorelkaar.nu/woh.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met 088-7846369 of [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen