Kleurplaat en Letter speurtocht in Heelsum met Sinterklaas

Foto: R.F. (Roel) Jorna, wikimedia

Heelsum – Ondernemersvereniging Unicum Heelsum organiseert samen met Sinterklaas een Kleurplaat en Letter speurtocht in Heelsum. Kinderen uit Heelsum krijgen de week voor 4 december een kleurplaat met daarop ook de Letter speurtocht.

De Letters van de speurtocht zijn vanaf vandaag, woensdag 1 december 12.00u te vinden in de etalages en bij bedrijfsruimtes of gevels van de deelnemende leden. Deze leden staan ook vermeld op de kleurplaat die verkrijgbaar is bij de alle winkels en restaurants in Heelsum.

Oplossing inleveren

Het inleveren van de tekening en de oplossing van de speurtocht kan op zaterdag 4 december gedurende de op de kleurplaat aangegeven tijd bij Sinterklaas. Op zaterdag 4 december is Sinterklaas tijdens de op de kleurplaat aangegeven tijdsblokken in het centrum van Heelsum aanwezig, samen met een aantal Pieten. De ingekleurde kleurplaat en opgeloste puzzel op de achterkant, kan worden ingeleverd, op 4 december dus, in Heelsum op de parkeerplaats voor het Medisch Centrum aan de Utrechtseweg.

Bij inlevering van de kleurplaat ontvang je van de Sint en zijn Pieten een traktatie en een waardebon voor een frietje. Het frietje kan vervolgens direct worden afgehaald en opgegeten om de hoek, op de parkeerplaats bij de Spar. Als je ouders ook een frietje willen, kunnen ze dat ter plekke natuurlijk ook kopen. De friet waardebon is niet inwisselbaar voor iets anders.

Dit alles onder voorbehoud van eventuele door de overheid te nemen corona maatregelen. Mochten er onverhoopt wijzigingen komen in het programma dan wordt iedereen op de hoogte gehouden via Facebook en via de website unicumheelsum.nl

Sinterklaas hoopt dat jullie allemaal meedoen!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen