Terugroepactie Jabadabado stoeltje Konijn vanwege verstikkingsgevaar

Foto:

Fabrikant Jabadabado roept een stoeltje voor kinderen ‘Konijn’ terug. Het stoeltje kan gevaarlijk zijn bij gebruik. De terugroepactie geldt voor het stoeltje Jabadabado Chair Bunny met artikelnummer H13227. Deze is verkocht tussen september 2020 en november 2021.

Bij het gebruik van het stoeltje bestaat verstikkingsgevaar voor jonge kinderen. De fabrikant is vanwege dit gevaar de terugroepactie gestart. Als je dit stoeltje hebt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het stoeltje!

Meer informatie

Je kunt het artikel terugbrengen naar de winkel waar je het hebt gekocht. Het aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder de kassabon. Heb je het stoeltje cadeau gedaan? Jabadabado vraagt je om de ontvangers van dit stoeltje van deze terugroepactie op  de hoogte te stellen.

Wil je meer informatie over deze terugroepactie van het stoeltje Konijn door Jabadabado? Neem dan contact op met de fabrikant via het mailadres [email protected].

Bron: Jabadabado, 9 december 2021 

Jabadabado

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen