112

Politie waarschuwt voor criminelen die misbruik maken van 0900-8844

Foto: Overbetuwe Nieuws

De politie waarschuwt voor criminelen die misbruik maken van het landelijke telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Misbruik 0900-8844

Normaal gesproken bel je met 0900-8844 voor alles wat ‘zonder zwaailicht’ kan en voor informatie en advies van de politie. Momenteel gebruiken criminelen het telefoonnummer echter ook om te bellen naar nietsvermoedende burgers. Word jij gebeld door 0900-8844? Neem niet op of verbreek direct te verbinding!

Tips telefonische oplichting

Onthoud goed: politie en overheidsinstanties vragen nooit naar pincodes of om software te installeren op je computer of smartphone. Ben je toch slachtoffer geworden van telefonische oplichting? Doe altijd aangifte bij de politie. Bel ook direct je bank en volg de aanwijzingen van de bankmedewerker. Deel daarnaast jouw verhaal met familie, vrienden en kennissen. Zo help je voorkomen dat er nieuwe slachtoffers worden gemaakt.

  • KLIK HIER voor meer informatie over telefonische oplichting

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen