Nationale Voorleesdagen. Vrolijke voorleesfeestjes met Vos!

Foto: Susanne Strasser

Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari 2022 vinden voor de 19e keer De Nationale Voorleesdagen plaats. Meer dan een week lang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers bij de Bibliotheek Veluwezoom genieten van vrolijke voorleesactiviteiten.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is aanmelden verplicht, worden de groepen klein gehouden, moeten de ouders anderhalve meter afstand houden én een mondkapje dragen.

Vos gaat een stukje rijden

Bij de voorleesfeestjes staat het vrolijke prentenboek ‘Vos gaat een stukje rijden’ centraal. Vos gaat op pad met zijn loopauto: door de velden, over steentjes, door de plassen. Wat klinkt dat leuk! Vos geniet maar heeft niet in de gaten dat eerst Muis, dan ook Mol en uiteindelijk een hele stoet dieren met hem meereist.

Deelnemen aan de voorleesfeestjes is gratis.

Waar en wanneer?

  • de Bibliotheek Renkum: maandag 31 januari van 9.30-10.00 uur + van 10.30-11.00 uur
  • de Bibliotheek Oosterbeek: woensdag 2 februari van 9.30-10.00 uur + van 10.30-11.00 uur

Meer info en aanmelden: bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen