Internetcafé gaat verder als Digicafé in de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Het internetcafé van de Bibliotheek Veluwezoom gaat in 2022 verder onder de noemer Digicafé. De nieuwe naam is ingegeven door het feit dat deze maandelijkse bijeenkomsten niet alleen over het ínternet gaan, maar over veel méér digitale ontwikkelingen.

En die zijn er in overvloed!

De weg vinden in de digitale wereld

Het Digicafé is een maandelijkse, gratis bijeenkomst waar mensen terecht kunnen met alle vragen en uitdagingen die ze in de digitale wereld kunnen tegenkomen. Heb je ruzie met je smartphone of tablet? Lukt het niet om een e-book te lenen? Hapert je e-mail? Heb je een vraag over Windows of Apple, of wil je meer weten over Twitter, Facebook of andere digitale ontwikkelingen? Kom naar het Digicafé!

In de maand februari laat de Bibliotheek je bovendien kennismaken met 10 leuke, nieuwe apps

Waar en wanneer?

  • dinsdag 1 feb. 10:00 – 12:00 uur de Bibliotheek Oosterbeek (in De Klipper)
  • woensdag 9 feb. 10:00 – 12:00 uur de Bibliotheek Renkum
  • donderdag 17 feb. 13:30 – 15:30 uur jeugdBibliotheek Doorwerth / dorpshuis Ons Middelpunt

Meer informatie: bibliotheekveluwezoom.nl/digicafe.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen