Repair Café Oosterbeek laat zien dat repareren leuk is!

RC
Foto: RC Oosterbeek

Oosterbeek – Wat te doen met het haperende stofzuiger? Een (spel)computer die niet aan wil? Met een fiets met een niet werkend voorlicht? Of je favoriete wintertrui met een gat erin?

De oplossing is simpel, niet weggooien maar (samen) repareren! Iedereen is zaterdag 19 februari van harte welkom van 13:00 tot 16:00 uur in het Vierbeekcollege aan de Wijnand van Arnhemweg 1 te Oosterbeek.

Contact én repareren

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Zijn je spullen succesvol gerepareerd, of juist niet maar waardeer je toch de poging tot? Bij de deur staat een fooienpot voor een vrijwillige bijdrage.

Kom gerust ook eens mee repareren!

oosterbeek
RC

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen