Gratis cursus ‘Zelf overheidszaken via de computer regelen’

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Oosterbeek – Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal een afspraak te maken voor een coronaprik?

Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

4 bijeenkomsten

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op donderdag 3 maart van 10.00 – 12.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Plaats: de Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 06-10 13 94 93 of mail naar [email protected] en vraag naar de cursus Digisterker. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven en de geldende coronamaatregelen worden in acht genomen.

Bibliotheek biedt essentiële dienstverlening in coronatijd

Bij de Bibliotheek kan iedereen terecht voor hulp bij alle vragen en uitdagingen die je tegen kunt komen op het internet. Ook als je geen lid bent. Juist in coronatijd, waar we nog meer dan anders zijn aangewezen op digitale communicatie, is het van belang dat mensen ergens terecht kunnen voor deze hulp.

De Bibliotheek biedt hulp in de vorm van spreekuren voor vragen bij de digitale overheid, een maandelijks Digicafé én cursussen als Digisterker en Klik & Tik. Maar ook gewoon binnenlopen in de vestigingen is altijd mogelijk. Waar ze kunnen, helpen ze mensen verder.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen