112

Spar supermarkt in Heelsum net voor sluitingstijd overvallen

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Heelsum – Woensdagavond, net voor sluitingstijd is supermarkt Spar overvallen. De politie meldde daarop via Burgernet op zoek te zijn naar een jongeman van 18/19 jaar die niet aangesproken moest worden.

Volgens het signalement zou de verdachte lichtblond zijn, ongeveer 1,70 lang met een smal postuur. Naast een zwarte jas, droeg hij een spijkerbroek en had blauwe handschoenen aan. Hij had een fiets bij zich met de welbekende blauwe Albert Heijn tas.

Kogelvrijevesten

De politie heeft onmiddellijk de omgeving van de Spar afgezet voor onderzoek en is een zoekactie gestart. Zover bekend is de dader nog niet aangehouden. Mocht je iets gezien hebben wat de politie kan helpen bij het onderzoek, bel dan met 0900-8844.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen