Open Voorjaarsdagen op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

Wolfheze – Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  laat iedereen in de maand april graag meegenieten van inspirerende lentetuinen tijdens de Open Voorjaarsdagen.

Méér dan dertig jaar ervaring met bloembollen en vroegbloeiende tuinplanten resulteert namelijk in een overdaad aan geur en kleur in de moestuinbedden, de schaduwtuin, de boomgaard en het grote gazon.

Duizenden bloemen

Bewonder het effect van honderden tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem, sterhyacinten, hondstand, kievietsbloemen en bosanemonen. In het gazon zijn banen uitgespaard voor ontelbaar veel witte narcissen en overal staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen en vroeg bloeiende tuinplanten. De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met koffie, thee en wat lekkers.

Wees welkom op alle vrijdagen en zaterdagen in april en op 2e paasdag (18 april) van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin de Bosschoeve, Boshoeve 3, Wolfheze,

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen