Belastingdienst helpt inwoners Arnhem e.o. tot 1 mei bij belastingaangifte

Foto: Belastingdienst

Regio – Heb je vragen over je belastingaangifte? En wil je gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het kantoor van de Belastingdienst in Arnhem.

Medewerkers van de Belastingdienst helpen ook mensen uit de gemeente Renkum op weekdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bij de belastingaangifte. 

De belastingmedewerkers kunnen je helpen met al je belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in de belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die je hebt, word je zorgvuldig en met aandacht geholpen. En heb je bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers je graag nog een keer.

Bel de BelastingTelefoon en maak een gratis afspraak

De BelastingTelefoon (0800 – 0543, gratis) is bereikbaar van:

  • Maandag tot en met donderdag: 8:00 – 20:00 uur.
  • Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Het belastingkantoor in Arnhem is op afspraak geopend:

  • Maandag tot en met vrijdag: 8:00 – 17:00.
  • Groningensingel 21, 6835 EA Arnhem

Voor alle overige vragen over belastingen en toeslagen kun je, op afspraak, ook altijd bij het kantoor terecht. Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen