Magazine ‘Oosterbeek belééft’ is terug

Egbert Sloet van Oldruitenborgh en Wim Kersten, voorzitter van Ondernemend Oosterbeek
Foto: Oosterbeek belééft

Oosterbeek – Het magazine Oosterbeek belééft is terug! Het kleurrijke tijdschrift is nieuw leven ingeblazen. Nadat initiatiefnemer en bladmanager Egbert Sloet van Oldruitenborgh zo’n drie jaar geleden stopte met de glossy, blaast de ondernemersvereniging ‘Ondernemend Oosterbeek’ het tijdschrift nu nieuw leven in.

Egbert Sloet van Oldruitenborgh heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet om de glossy weer te realiseren en de ondernemersvereniging van tips voorzien om het magazine nog dit voorjaar op de markt te kunnen brengen.

Verhalen en interviews

Net zoals in de voorgaande twintig edities, bevat ook de nieuwe uitgave tal van verhalen óver – en interviews mét – bijzondere Oosterbekers. Voorzitter Wim Kersten van de Ondernemend Oosterbeek is bijzonder blij met de herstart. “Het tijdschrift biedt voor elk wat wils. Het is voor jong en oud. En als ondernemersvereniging van een klein dorp zijn we ook enorm trots op een eigen tijdschrift,” aldus Kersten.

Burgemeester Agnes Schaap van de gemeente Renkum schreef een column in Oosterbeek belééft. “Het magazine is niet alleen informatief, maar het zorgt ook voor verbinding en energie. Niet voor niets zijn de sleutelwoorden van het magazine: spraakmakend, informerend en inspirerend,” schrijft ze. Daarnaast meldt de burgemeester het een uitstekend idee te vinden dat de ondernemersvereniging op deze manier een actieve rol speelt om winkeliers, verenigingen, stichtingen, het lokale bestuur én alle Oosterbekers dichter tot elkaar te brengen.

Willem Alexander en Maxima

Een van de meest opmerkelijke artikelen in de nieuwe Oosterbeek belééft is een interview met de in Oosterbeek woonachtige Hans Hermans. Hij maakte de reportage ‘Een Porseleinen Huwelijk’, over de geheime ontwikkelingen die aan de trouwerij van Willem Alexander en Maxima vooraf zijn gegaan. Het koningspaar siert dan ook de cover van het blad omdat de ‘Oosterbeekse’ reportage vier avonden lang miljoenen kijkers aan de nationale televisie gekluisterd hield.

Verder is het tijdschrift weer als vanouds. Een magazine met heel veel interessante, leuke, inspirerende en onthullende artikelen en prachtfoto’s. Oosterbeek belééft is vanaf zaterdag 16 april verkrijgbaar bij boekwinkel Meijer & Siegers aan de Utrechtseweg en bij Albert Heijn in Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen