Concert van de Vrede KHO: “The Armed Man – A Mass for Peace”

Foto: KHO

Oosterbeek – Ongewild, hoewel in deze roerige wereld nooit helemaal onverwacht, is de Koninklijke Harmonie Oosterbeek wel weer enorm actueel in de programmering.

Samen met het Toonkunstkoor Wageningen voeren zij “The Armed Man – A Mass for Peace” uit.

Kosovo-crisis

Karl Jenkins schreef dit werk in 2000 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Kosovo-crisis. Het werk staat in het teken van de ellende van oorlog en het streven naar vrede. Het benoemen van de vele verschrikkingen wordt niet geschuwd. Jenkins is heel expliciet in zijn beschrijvingen. Maar de uiteindelijke boodschap is hoopgevend. Een krachtig statement tégen oorlog en vóór vrede!

Ze zullen dit concert twee keer uitvoeren: zaterdagavond 14 mei in de Vredebergkerk te Oosterbeek en zondagmiddag 22 mei in Junushoff te Wageningen.  Kaarten kosten beide keren € 20 euro per stuk (in Oosterbeek is dit inclusief consumptie). Voor de pauze zullen vier delen uit de opera Cavalerie Rusticana van Piedro Mascagni worden gespeeld.

De kaartverkoop voor het concert in Oosterbeek is inmiddels gestart, zie hiervoor de online kassa, op harmonie-oosterbeek.nl.

De concerten zijn onderdeel van de programmering in het teken van het 125-jarig bestaan van de KHO (1897-2022) dat dit jaar uitgebreid gevierd wordt

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen