Rijkswaterstaat: Velperbroekcircuit volgend weekend dicht

Foto: Theo Jansen

Arnhem – Rijkswaterstaat voorziet het Velperbroekcircuit van 13 – 16 mei 2022 van een nieuwe asfaltlaag. Het knooppunt is, inclusief alle verbindingswegen, gedurende het hele weekend volledig afgesloten voor verkeer.

Het verkeer moet rekening houden met hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Vervangen asfalt

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op het knooppunt Velperbroek en alle op- en afritten. Daarnaast vervangt ze de verkeerslussen in de weg en de paaltjes die het verkeer scheiden op de aansluiting vanaf de autoweg N325 richting de snelweg A12 (naar Westervoort/Duiven).

De provincie Gelderland voert tijdens de afsluiting onderhoudswerkzaamheden uit aan de vangrail van de autoweg N348. Zo maken Rijkswaterstaat en Provincie Gelderland werk met werk en is de hinder voor de weggebruiker eenmalig.

Afsluiting

Knooppunt Velperbroek is volledig dicht van vrijdagavond 13 mei 22.00 tot maandagochtend 16 mei 05.00 uur. Dit geldt ook voor alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid, de extra reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten. De omleidingsroutes staan met borden langs en boven de weg aangegeven. Naar verwachting zal de verbindingsweg van de snelweg A325 naar de A12 in de richting van Westervoort/Duiven op zaterdag 14 mei in de loop van de dag opengesteld kunnen worden.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel gratis met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (7 dagen per week bereikbaar: ma t/m vr van 07.00 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.30 uur).

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen