Risico op beknelling bij opvouwbaar ligbed Action

Foto: Action

Winkelketen Action is een terugroepactie gestart voor een opvouwbaar ligbed met hoofdkussen. Er is risico op beknelling en verwondingen bij gebruik.

De terugroepactie geldt voor het opvouwbaar ligbed met hoofdkussen dat is verkocht van april 2019 tot augustus 2020. Het product heeft artikelnummer 2574832 en EAN code 8718964060252.

Rugleuning

Het plotseling neerklappen van de rugleuning veroorzaakt een knelpunt tussen de zitting en het chassis/klapmechanisme. Het is mogelijk dat vingers daartussen bekneld raken en verwondingen ontstaan. Action heeft twee meldingen hiervan ontvangen en heeft daarop besloten het artikel terug te roepen. Als je dit opvouwbare ligbed met hoofdkussen hebt, stop dan onmiddellijk met het gebruik er van. Breng het product terug naar een filiaal van Action. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. De kassabon heb je daarvoor niet nodig.

Let op: de opvouwbare ligbedden die zijn verkocht na 2020 hebben dit probleem niet. Bij die exemplaren zijn al veiligheidsverbeteringen aangebracht

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Action via telefoonnummer 0229 – 56 56 56. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.00u. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

ligbed

Bron: Action, 9 mei 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen