Ook de Renkumse Molen draait op Nationale Molendag 2022

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Het is weer feest tijdens de Nationale Molendag 2022! Honderden molens in Nederland openen hun deuren en draaien op 14 en 15 mei. De Renkumse Molen draait mee op zaterdag de 14e.

Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om te proeven, zien, horen en beleven. Met als bijzondere gast Joris de Ballonnenman en leuke activiteiten voor jong en oud! Dus kom allemaal op 14 mei naar de molen!

Jaar van de Molenaar

Dit jaar bestaat het Gilde van Vrijwillige Molenaars 50 jaar en daarom is 2022 het Jaar van de Molenaar. Extra bijzonder dus om een molenaar te bezoeken. Ook op de site Molens.nl is er voor jong en oud veel te ontdekken.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen