Het Park Vertelt zoekt aanpakkers, doorpakkers en uitpakkers

Foto: Het Park Vertelt

Oosterbeek – Poëziefestival Het Park Vertelt pakt op 27 augustus uit in Park Hartenstein in Oosterbeek met een uitgebreid programma voor jong en oud waarin poëzie, muziek en klimaat samenkomen.

Door de coronapandemie heeft het festival afgelopen twee jaar niet kunnen plaatsvinden. Dit jaar komt Het Park Vertelt in volle glorie terug. En daarvoor zoeken ze aanpakkers, doorpakkers en uitpakkers die van dit bijzondere festival in Oosterbeek een feest willen maken.

Festivalmedewerkers

Ze zijn met name op zoek naar festivalmedewerkers die op 27 augustus willen helpen tijdens de opbouw, afbouw en aankleding van het festival. En naar artiesten- en publieksbegeleiders die ervoor zorgen dat alles achter de schermen goed loopt.

Het Park Vertelt zal drie podia tellen waarin nieuw talent en gevestigde namen kunnen schitteren. De Klimaatdichters laten op een eigen podium hun stem horen vóór een klimaatvriendelijker wereld en tegen de destructie van de natuur. Op het hoofdpodium De Luifel presenteren ze onder andere schrijfster en dichter Joke van Leeuwen en Nico Dijkshoorn, Rinus & The Wizards. Voor de jongste bezoekers is er podium De School met onder andere verteltheater en vinden jong en oud elkaar in diverse workshops.

Heb jij zin om samen met ons op 27 augustus een festival neer te zetten om nooit te vergeten? Half augustus organiseren ze een speciale vrijwilligersavond. Dan kun je kennismaken met de andere vrijwilligers en nemen jullie alles goed door. Je beloning? Festival Het Park Vertelt van dichtbij meemaken! In september organiseren ze een feestelijke avond ter afsluiting.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op via [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen