Big Band Bemmel treedt op in MFC Doelum in Renkum

Foto: Big Band Bemmel

Renkum – De Big Band Bemmel treedt op bij MFC Doelum  op zondag 19 juni aanstaande. De band speelt instrumentale nummers en ook als begeleidingsband van zanger en/of zangeres.

Op dit moment zijn dat Petra Hermsen en Marcel Leijser.

Big Band Bemmel

Big Band Bemmel speelt muziek in de traditie van Duke Ellington en Count Basie, maar ook voor bigband gearrangeerde soul, filmmuziek, latin en hedendaagse populaire muziek. Ook muziek van Frank Sinatra en Michael Bublé hoort tot het repertoire. Op 19 juni worden als zangnummers onder andere Summertime, Sway, Respect, That’s Life, Fever, That Old Devil, Mas Que Nada en Just The Way You Are ten gehore gebracht.

Het concert begint om 15:30 uur in het horecagedeelte van MFC Doelum aan de Hogenkampseweg 45 in Renkum. De entree is gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen