Eindelijk weer cultuur proeven bij de Pasar Rumah Kita

Foto: Rumah Kita

Wageningen – Dit jaar organiseert verpleeghuis Rumah Kita, onderdeel van Zinzia Zorggroep, voor de 61e keer de Pasar Rumah Kita, dit keer op zaterdag 18 juni 2022. Traditioneel wordt deze jaarlijkse markt georganiseerd op de derde zaterdag van juni.

Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag voor jong en oud! De toegang is gratis!

Feestelijke opening

De Pasar Rumah Kita wordt georganiseerd bij ons verpleeghuis Rumah Kita, Plein 15 Augustus 1 in Wageningen. Om 10.30 uur wordt de Pasar feestelijk geopend met medewerking van mevrouw Hulshof, wethouder van Zorg en Welzijn gemeente Wageningen en door Mathilde de Graaff, clustermanager Rumah Kita.

Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen genieten van Indisch eten en snacks. Deze worden bereid door de keukenbrigade van Rumah Kita. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken. Bezoekers kunnen gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. En er zijn kramen met Indonesische gebruiks- en cadeauartikelen, kleding, boeken, sieraden en sambals. Ook kan men zich heerlijk laten Pitjitten (een Indonesische massage).

Het gastoptreden wordt van 11.00 tot 11.45 uur verzorgd door Tante Lien (Wieteke van Dort)

Muziek en dans

De gehele dag is er live muziek buiten maar ook in het restaurant. De muziek wordt verzorgd door verschillende bands en dansgroepen zoals de band As Groove, de Rumah Kita Band en de Kumpulanband (allebei huisbands), Remy & Friends en Angklungorkest Perwarindo. Voor de liefhebbers van dans is er de dansgroep Wahana Budaya.

Door de coronaperiode is de Pasar Rumah Kita in 2019 voor het laatst voor iedereen georganiseerd. Ze zijn blij dat we nu alle bewoners, familie, vrienden en inwoners van Wageningen en omgeving weer kunnen verwelkomen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen