Reünie op 11 juni: Heveadorp bestaat 100 jaar!

Foto: Bewonersvereniging Heveadorp

Werkte jij vroeger in de Heveafabriek? Of je ouders of grootouders? Dan woonden ze vroeger ook vast in het dorp. Heveadorp bestaat in 2016 100 jaar, dus is het tijd voor feest en een reünie.

Leuk om je oude buren weer eens te ontmoeten en/of je oud-collega’s bij de fabriek, want wie kende elkaar toen niet? Iedereen die vroeger in de fabriek werkte, woonde immers in het dorp.

Hevea100

Bewonerscommissie Heveadorp en de Jubileumcommissie Hevea100 organiseren van alles rondom het 100-jarige bestaan. Een eigen website is daarvoor in het leven geroepen waar het allemaal te vinden is, hier kun je je ook inschrijven voor de reünie.

De renunie wordt zaterdag 11 juni gehouden in het hotel Fletcher in Doorwerth (www.hoteldoorwerth.nlvroeger bekend als “De Branding” en duurt van ’s morgens 10:30 tot 17:00 uur maar je kunt de hele dag binnenlopen, mits je je opgegeven hebt. De bijdrage is €10,= per persoon voor de lunch, versnaperingen en thee/koffie.

Maximaal kun je met twee personen inschrijven, zodat er geen oud-medewerker of bewoner teleurgesteld wordt. De organisatie verwacht geen ruimtegebrek maar mocht dat wel gebeuren, krijgen degenen die voor 1990 in het dorp woonden of in de fabriek werkten, voorrang. Uiteraard zijn mensen die nu (nog) in Heveadorp wonen ook van harte welkom!

Kijk op de website van Hevea100, in het menu bovenaan klik je op Reünie, daar vind je alle informatie en het inschrijfformulier.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen