Lexkesveer vaart mogelijk niet door laag water

Lexkesveer bij laag water
Lexkesveer bij laag water
Foto: Petra Scheutjens

Randwijk/Wageningen – Door heel Nederland hebben veerlijnen last van de lage waterstand. Dit zorgt er mogelijk ook voor dat het Lexkesveer niet kan varen. Het water in de Nederrijn staat inmiddels zo laag dat er maatregelen moeten worden genomen.

De verwachting is dat de pont ergens in de week van 21 tot en met 29 augustus stopt met varen. Vanaf begin deze week kunnen vrachtwagens de oversteek al niet meer maken, ergens halverwege de week auto’s waarschijnlijk niet meer en en eind van de week al het verkeer niet meer. Meer informatie kan je op Veerpont Lexkesveer Gemeente Wageningen vinden.

Bron: Gemeente Wageningen Veerpont Lexkesveer

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen