Basisschool de Atlas 100 jaar; leerlingen bezoeken oude locatie

Bij het oude schoolgebouw
Bij het oude schoolgebouw
Foto: Eric van Oosterhout

Doorwerth – Basisschool De Atlas in Doorwerth bestaat dit jaar 100 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en het komende schooljaar staan er dan ook verschillende activiteiten gepland.

De eerste schooldag van dit jaar, maandag 5 september, begon met een feestelijke optocht van de kinderen – allemaal voorzien van een rugzakje en een vlaggetje – samen met de leerkrachten en enkele ouders naar de plek waar het 100 jaar geleden allemaal begonnen is: De Seelbeckschool aan de Middenlaan in Heveadorp. Een prachtig gebouw, dat nu in gebruik is door een aantal kunstenaars die er hun atelier hebben.

Na even bij de school gekeken te hebben werden de kinderen getrakteerd op een ijsje, waarna ze weer terug wandelden naar de huidige locatie aan de Mozartlaan in Doorwerth. Een prachtig en gezellig begin van het jubileumjaar!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen