Kledingruilpunt KrijgDeKleertjes Sterrenstof in Oosterbeek

Een ruilpunt voor elkaar!
Een ruilpunt voor elkaar!
Foto: KrijgdeKleertjes Oosterbeek

Oosterbeek – KrijgdeKleertjes Sterrenstof is een initiatief voor meer duurzaamheid, ontmoeten en het creëren van een fijne werkplek. Het is een kledingruilpunt gevestigd aan de Utrechtseweg 316.

Lever je kleding in en geef het een tweede kans!

Iedere dinsdag en donderdag van 14:30 tot 17:30 uur en woensdag van 12:30 tot 15:30 uur zijn ze open en staan ze klaar om je te helpen met een nieuwe outfit.

Hoe werkt het? Je kunt maximaal 10 kledingstukken per persoon per bezoek inbrengen. Ze nemen (kinder)kleding in verschillende maten (140 t/m 176, XS t/m XL) aan. Kleding moet gewassen, gevouwen en op maat gesorteerd ingeleverd worden.

Per ingeleverd kledingstuk ontvang je één stempel op je stempelkaart en per stempel kun je ook weer één kledingstuk uitzoeken.

Voor informatie kun je een kijkje nemen op krijgdekleertjes.nl/ruilpunt/oosterbeek hun Facebook– en Instagram-pagina.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen